Lézer show

A lézer showkat a lenyűgöző látványosságuk miatt ajánljuk beltéri és kültéri rendezvényekre egyaránt. Rendkívül sokrétű a felhasználási lehetőségeik száma, az egyszerű fényjátéktól akár az előre megtervezett akár 3D animációig minden variációban lehetséges.
A show szerves és elválaszthatatlan része a témához illeszkedő zene, melyet hangmérnökök komponálnak.
A végsőlátvány csak az ön fantáziáján, képzeletén múlik
(Speciális effekteket - pl.: a cég bármely logója, ünnepi köszöntő, sponzori megjelenését kivetítjük. )
 
     
Pirotechnika

A tűzijáték lehet akár egyszerűbb pár effekt elemből álló látvány, de lehet az egész mennyboltot bevilágító pirotechnikai élmény/látványosság is. Szolgáltatásunkat az esküvőn városi és nemzeti ünnepeken közkedvelt látványosságként alkalmazzuk.
Technikusaink a legkülönlegesebb egyéni kívánságokat is megvalósítják a vízről indítható tűzijátéktól egészen a több száz méter magasban kibomló kültéri fényjátékokig. A szolgáltatásunk tartalmazza a megtervezést, az engedélyeztetés, a kivitelezést mivel ez mind a mi dolgunk. Önnek nincs más dolga, mint gyönyörködni a látványban.
 
 
Vetített épületfestéssel

Kreatív ötletek alapján a cégarculathoz alkalmazkodó logókat, grafikát, képzőművészeti mintákat, alkotásokat - PANI típusú vetítőkkel - jelenítünk meg. A látvány összhangja sejtelmes, utánozhatatlan hangulatot kölcsönöz bármely épület külső homlokzatának.