Legyen szó zenekari hangosításról, konferencia hangosításról, vagy céges családi nap, városnap, falunap esetleg diszkó hangosításról, cégünk személyre szabott megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére.
     

Zenekari hangosítás

A kitűnő minőségű MARTIN Audio, RCF hangrendszereit használjuk zenekari hangosítás céljából. A teljesítmény mellett, nagyszerű hangzásvilágával tökéletes koncertélményben részesíthetik a hallgatóságot. A hangrendszer természetesen kevés lenne, ha nem állna rendelkezésünkre minden szükséges kiegészítő, ami egy zenekar igényes megszólaltatásához és hangosításához szükséges.
 
     
Konferencia hangosítás

Természetesen nem csak nagy volumenű koncerteket és rendezvényeket hangosítunk. Az elmúlt évek alatt számos konferenciát, kisebb létszámú bulikat, szabadtéri átadó beszédeket is hangosítottunk. Ezekhez a munkákhoz is a kiváló RCF aktív hangfalakat alkalmazzuk. Felszerelésünk méretéből adódóan, egyszerre akár több helyszín hangosítását is biztosítani tudjuk.
 
 
Disco hangosítás

Diszkók hangosítására is az RCF hangrendszerét használjuk, ahol a kellően dinamikus hangnyomást az RCF mély ládái garantálják. Rendszerünk számos rendezvényen bizonyított már. Tekintse meg referenciáink közt az ideillő rendezvények sorát.
 
     
Lemezlovas közvetítés, dj eszközök

Szükség szerint biztosítani tudunk cd lejátszót, lemezjátszót, keverőpultot a legkiválóbb cégek (Pioneer, Technics) szinte teljes terméklistája a rendelkezésünkre áll. Az eszközök megbízhatóak, állapotuk kifogástalan. Rendezvényére szakképzett, tapasztalt lemezlovast is tudunk biztosítani a kívánt és előre egyeztetett zenei stílusban, akik számos céges rendezvényen és privát születésnapi partin, vagy akár több ezer fő előtt is megállták már a helyüket.
 
     
Karaoke

Az elmúlt években egyre nagyobb sikernek örvend a karaoke. Hatalmas mennyiségű zenei alappal és több méretű projektor és vászon választásának lehetőségével biztosítunk ezen a szinten is minőségi szolgáltatást.